هشتمی ها

۵ مطلب در دی ۱۳۹۷ ثبت شده است

سیستم ایمنی بدن

يكشنبه, ۳۰ دی ۱۳۹۷، ۰۲:۳۳ ب.ظ

سیستم ایمنی بدن

قرص و معجون تقویت و بالا بردن سیستم ایمنی بدن چگونه قوی و تقویت می شود در دسته پزشکی و سلامت سایت علم سرا

سیستم ایمنی بدن , سیستم ایمنی بدن چیست , سیستم ایمنی بدن pdf , سیستم ایمنی بدن نوزاد

امیدواریم از این مطلب سایت علم سرا لذت ببرید.ز: بیشتر اوقات، ما به واسطه قرار گرفتن در معرض عامل بیماری زا و نه برخورداری از سیستم ایمنی ضعیف به بیماری مبتلا می شویم. به گزارش سلامت نیوز به نقل از عصر ایران، احتمالا می دانید که سیستم ایمنی بدن از انسان در برابر عفونت های باکتریایی و ویروسی محافظت می کند، اما باورهایی اشتباه نیز درباره آن وجود دارند. به گزارش “کر۲”، سیستم ایمنی مجموعه ای بسیار پیچیده است و پژوهشگران به طور کامل از چگونگی کارکرد آن آگاه نیستند. فرضیات بسیاری درباره سیستم ایمنی بدن، به ویژه در مورد عفونت ها، وجود دارند که از پشتیبانی علمی برخوردار نیستند. در ادامه با برخی باورهای اشتباه درباره سیستم ایمنی بدن انسان بیشتر آشنا می شویم. مصرف مقدار بسیار زیادی از ویتامین ها و مواد معدنی سیستم ایمنی را تقویت می کند. این درست است که کمبود مواد مغذی در بلند مدت سیستم ایمنی بدن انسان را تضعیف می کند. همچنین، این مساله نیز درست است که مصرف مقدار توصیه شده روزانه از ویتامین ها و مواد معدنی سلامت انسان را حفظ می کند. با این وجود، مدرکی وجود ندارد که مصرف بیش از مقدار توصیه شده مواد مغذی به پیشگیری از بیماری ها کمک خواهد کرد. اگر با کمبود مواد مغذی مواجه نباشید، مصرف دوزهای بالا از ویتامین ها ممکن است سود خاصی برای سیستم ایمنی نداشته باشد. تداوم این روند به واسطه مصرف مکمل ها حتی ممکن است برای سلامت انسان مضر باشد. مصرف مکمل ویتامین C از سرماخوردگی پیشگیری می کند. افراد بسیاری فکر می کنند که مصرف مکمل های ویتامین C از عفونت ها در فصل سرماخوردگی و آنفلوانزا پیشگیری می کند. متاسفانه، برخی پژوهش ها نشان داده اند که مکمل ویتامین C ممکن است تاثیری در کاهش احتمال ابتلا به سرماخوردگی نداشته باشد. البته برخی آزمایش ها نشان داده اند که مصرف ویتامین C ممکن است مدت زمان سرماخوردگی را کاهش دهد. از این رو، در صورت سرماخوردگی می توانید خود این شرایط را آزمایش کنید. داشتن علائم بیماری به معنای ضعیف بودن سیسم ایمنی است. بیشتر اوقات، ما به واسطه قرار گرفتن در معرض عامل بیماری زا و نه برخورداری از سیستم ایمنی ضعیف به بیماری مبتلا می شویم. در مطالعات داوطلبانه، ۹۵ درصد افرادی که در معرض ویروس سرماخوردگی قرار گرفتند (از طریق ریختن قطره در بینی) به بیماری مبتلا شدند. افزون بر این، ۷۵ درصد افراد بیمار علائم سرماخوردگی را نشان دادند. ۲۵ درصد باقیمانده دارای عفونت بدون علامت بودند، به این معنی که ویروس در بینی رشد کرده، اما آنها هیچ علائمی نداشتند. دفعه بعد که به سرماخوردگی مبتلا شدید، از ابتدا نتیجه گیری نکنید که این شرایط به واسطه سیستم ایمنی ضعیف بدن شما رخ داده است. یک سیستم ایمنی فعال انسان را سالم تر نگه می دارد. آیا می دانستید که سیستم ایمنی بیش از حد فعال می تواند موجب واکنش های آلرژیک به موادی شود که مضر نیستند؟ در حقیقت، یک واکنش سیستم ایمنی بیش از حد فعال با آسم، لوپوس، درماتیت آتوپیک، و آلرژی های غذایی پیوند خورده است. تب موجب تضعیف سیستم ایمنی می شود. تب در واقع به مبارزه با عفونت ها از طریق افزایش دمای بدن کمک می کند که به افزایش عملکرد سلولی منتج می شود. همچنین، دمای بالای بدن شرایط را برای تکثیر ویروس ها و باکتری ها دشوار می کند، اما در برخی موارد تب باید درمان شود. همچنین، در صورت تداوم تب برای چندین روز مراجعه به پزشک توصیه شده است. واکسن ها سیستم ایمنی را تضعیف می کنند. برخی والدین از زدن واکسن به فرزندان خود امتناع می کنند زیرا نگران آسیب دیدن سیستم ایمنی بدن آنها هستند، که باوری اشتباه محسوب می شود. واکسن ها در حقیقت واکنش سیستم ایمنی را بدون تحت تاثیر قرار دادن سلول های سالم تقویت می کنند.

برای دیدن مطلب اصلی اینجا کلیک نمایید.

 

  • زیور زارعی

توضیحاتی در مورد گوشت بره

سه شنبه, ۱۱ دی ۱۳۹۷، ۰۸:۱۷ ب.ظ

توضیحاتی در مورد گوشت بره

گوشت بره، گوشت حاصل از یک بره است که گوسفندی است که در اولین سال زندگی خود می‌باشد. گوشت بره به‌عنوان یک گوشت قرمز در نظر گرفته می‌شود، زیرا دارای سطوح بالایی از میوگلوبین، پروتئینی است که در بافت‌های عضلانی حیوانات خاص (مانند گاوها) یافت می‌شود که هنگامی‌که با اکسیژن مواجه می‌شود، قرمز می‌شود. در حال حاضر، درحالی‌که گوشت بره یک گوشت قرمز است، ولی گوشت حاصل از انواع تغذیه‌شده بره توسط علف تازه به‌طورکلی کاملاً سالم و منبع قابل‌اعتمادی از پروتئین هستند. ازلحاظ نوع گوشت لخم، چربی بسیار کمی در این گوشت از نوع مرمری وجود دارد، بنابراین اکثریت آن می‌تواند به‌راحتی از طرف طرفین گوشت بریده شود، که می‌تواند این گوشت را حتی سالم‌تر کند. هنگامی‌که این گوشت استفاده می‌شود، گوسفند دارای طعم ملایم است که از گوشت مرغ یا گوشت گاو بهتر است و عطروطعم خوشایند و دلپذیر این گوشت مخصوصاً هنگام کباب کردن یا پختن، در سراسر جهان موردعلاقه افراد مصرف‌کننده آن است. گوشت بره تنها از گوسفندان جوان به دست آید، اما دو نوع دیگر از انواع گوشت، گوشت Hogget ( گوسفند ۱-۲ ساله) و گوشت گوسفند وجود دارد. Hogget معمولاً از یک گوسفند بین ۱ تا ۲ ساله به دست می‌آید، درحالی‌که گوشت گوسفند از یک گوسفند بالغ به دست می‌آید. عطر و طعم گوشت با بالا رفتن سن گوسفند تشدید می‌شود، اما همچنین سخت‌تر می‌شود، به همین دلیل گوشت بره اغلب برای مصرف ترجیح داده می‌شود.در این مطلب از سایت جسارت در مورد طبع و خواص و مضرات مصرف گوشت بره استرالیایی در بارداری برای زن باردار سرد یا گرم صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

ارزش غذایی گوشت بره

گوشت گوسفند یا گوشت بره به گوشتی گفته می‌شود که از گوسفند اهلی به دست می‌آید. گوشت گوسفند یک ساله گوشت بره و گوشت گوسفند بالای یک سال گوشت هاگست و گوشت بزرگسالان گوشت گوسفند نامیده می‌شود. مجزا از گوشت، بره را گوسفندهای نوجوان نیز توصیف می‌کنند که ممکن نیست به عنوان گوشت بره از گوسفندهای نوجوان استفاده شود. این گوشت از نظر علم تغذیه یک منبع بسیار غنی از مواد معدنی، از جمله آهن، روی، کلسیم، سلنیوم، پتاسیم، مس و منیزیم و همچنین ویتامین‌های مختلف گروه B است. ۴ اونس از گوشت بره شامل حدود ۲۸ گرم پروتئین است، اما تقریباً ۲/۳ از چربی اشباع موردنیاز روزانه شما را نیز تأمین می‌کند، به‌طوری‌که در هنگام مصرف گوشت بره پرهیز از زیاده‌روی و مصرف متعادل این گوشت توصیه می‌شود. همان ۴ اونس از این گوشت حاوی بیش از ۳۳۰ کالری است. علاوه بر چربی‌های اشباع‌شده، گوشت بره دارای برخی از چربی‌های غیراشباع نیز است.

برای دیدن مطلب اصلی اینجا کلیک نمایید.

  • زیور زارعی

درمان حساسیت پوستی

يكشنبه, ۹ دی ۱۳۹۷، ۰۷:۳۳ ب.ظ

درمان حساسیت پوستی

درمان حساسیت پوستی ، درمان حساسیت پوستی در کودکان ، درمان حساسیت پوستی به فلفل ، درمان حساسیت پوستی نوزادان ،درمان حساسیت پوستی به حنا،درمان حساسیت پوستی به نوار بهداشتی،درمان حساسیت پوستی به سیر،

درمان حساسیت پوستی ، درمان حساسیت پوستی در کودکان ، درمان حساسیت پوستی به فلفل ، درمان حساسیت پوستی نوزادان

بیماری حساسیت پوستی

حساسیت پوستی که پزشکان آن‌ را «درماتیت» می‌نامند به معنای التهاب، قرمز شدن و خارش پوست است. در نتیجه‌ی واکنش سیستم ایمنی بدن به ماده‌ی محرک، پوست دچار راش یا بثورات موقتی می‌شود که اغلب با سرخی، خارش و گاهی تاول و تورم همراه است.درماتیت، شایع‌ترین نوع حساسیت پوستی است که اگر به علت تماس پوست با ماده‌ی محرک شیمیایی ایجاد شود به آن درماتیت تماسی تحریکی می‌گویند و اگر در اثر واکنش بدن نسبت به مواد آلرژن (حساسیت‌زا) ایجاد ‌شود به آن درماتیت تماسی آلرژن گفته می‌شود.خارش شدید که شاخصه‌ی اصلی این بیماری است، می‌تواند شما را عصبی کرده و آرامش‌تان را سلب کند. صرف‌نظر از نوع حساسیت پوستی‌ای که به آن دچار هستید، علائم، روش‌های درمان و پیشگیری آنها در بیشتر موارد مشابه است. خارش پوست بدن برای همه افراد پیش می‌آید ولی حدود ۱۰ درصد از مردم جهان خارش پوست را به اندازه قابل توجه آن که موضوع صحبت ما است، تجربه کرده‌اند. علت خارش بدن و حساسیت پوستی می‌تواند خشکی پوست، تماس با گیاهان حساسیت‌زا و سمی، گزیدگی حشرات یا دلایل مهم‌تری مانند پسوریازیس یا اگزما باشد. گاهی خارش به حدی می‌رسد که کل بدن را آزار می‌دهد ولی در بسیاری موارد به یک قسمت خاص محدود می‌شود.در این مطلب از سایت جسارت به راه و روش و راههای درمان حساسیت پوستی در کودکان و نوزادان به فلزات فلفل سیر می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

برای دیدن مطلب اصلی اینجا کلیک نمایید.

 

  • زیور زارعی

ویتامین b1

شنبه, ۸ دی ۱۳۹۷، ۰۳:۰۴ ب.ظ

ویتامین b1

ویتامین b1 ,عوارض مصرف زیاد ویتامین b1,ویتامین b1 در چه مواردی است,بهترین زمان مصرف ویتامین b1,ویتامین ب1 برا چی خوبه,ویتامین ب 1 و لاغری,قیمت ویتامین b1300

ویتامین b1 , عوارض مصرف زیاد ویتامین b1 , ویتامین b1 در چه مواردی است , بهترین زمان مصرف ویتامین b1

توضیحاتی در مورد ویتامین b1

از خواص ویتامین ب۱ (B1) یا تیامین می‌توان به نقش ضد استرسی، افزایش توانایی مغز و عملکرد صحیح قلب اشاره کرد. ویتامین ب1 که جزو دسته ب کمپلکس محسوب می‌شود برای سوخت و ساز لازم است و موجب تقویت عملکرد سیستم عصبی بدن می‌شود. کمبود ویتامین ب۱ در بدن منجر به کاهش وزن و بی‌اشتهایی، مشکلات عصبی و… می‌شود. در این مطلب از سایت جسارت در مورد بهترین زمان و عوارض مصرف ویتامین b1 در بدنسازی 100 و 300 برای مو در بارداری برای چیست صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

ویتامین b1 یا تیامین

تیامین یا ویتامین ب۱ ؛ این ویتامین تأثیرات بسیار مهمی در سوختن قندها در بدن و عملکرد اعصاب دارد. تیامین از راه روده جذب خون می‌شود. تغییراتی بر روی آن صورت می‌گیرد و آماده استفاده بافت‌ها می‌گردد. یکی از موادی که در جذب آن اختلال ایجاد می‌کند، الکل است که مصرف زیاد آن موجب کمبود ویتامین تیامین می‌شود. این ویتامین در بدن ذخیره نمی‌شود. عملکرد آن در اندام‌ها، فعال کردن آنزیمهای لازم برای سوختن قند در بدن است. این ویتامین نقش اساسی در ادامه عملکرد چرخه کربن دارد. نقش مهم دیگر آن در اعصاب است. ما برای انجام هر حرکت یا درک حواس از محیط نیاز داریم پیام‌های عصبی از مغز به اعصاب بدن و بالعکس منتقل شوند، تیامین در انتقال پیامهای عصبی نقش مهمی دارد.

 

برای دیدن مطلب اصلی اینجا کلیک نمایید.

 

  • زیور زارعی

زردچوبه و فلفل سیاه برای لاغری

يكشنبه, ۲ دی ۱۳۹۷، ۰۸:۰۴ ب.ظ

خواص ترکیب زردچوبه و فلفل سیاه برای سرطان و سکته قلبی و لاغری 

خواص ترکیب زردچوبه و فلفل سیاه برای سرطان و سکته قلبی و لاغری

خواص ترکیب بیماری قلبی ثابت شده است.همچنین یک نظریه هندی معتقد است اگر زردچوبه و فلفل سیاه با هم خورده شوند هرگز سرطان به سراغ فرد نمی آید.زردچوبه و فلفل سیاه,خواص و مضرات زردچوبه,زردچوبه با فلفل سیاه,خواص فلفل و زردچوبه,فلفل و زردچوبه,خواص زردچوبه و فلفل

خواص ترکیب زردچوبه و فلفل سیاه برای سرطان و سکته قلبی

 زردچوبه و فلفل سیاه , خواص و مضرات زردچوبه , زردچوبه با فلفل سیاه , خواص فلفل و زردچوبه

در این مطلب از سایت جسارت با خواص ترکیب زردچوبه و فلفل سیاه برای بیماری قلبی بیشتر آشنا شوید . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد .همانطور که می دانید زردچوبه و فلفل سیاه به خودی خود یک داروی طبیعی است و فلفل سیاه به کمک پیرین همراه با ترکیب قدرتمند زردچوبه عملکرد زردچوبه در بدن کمک بسزایی میکند.کارولین اندرسون، پزشک آمریکایی، مدعی است که ترکیبی جادویی را می‌‎شناسد که می‌تواند از انواع سرطان پیشگیری کند و این موضوع را می تواند به اثبات برساند. دستور تهیه این ترکیب بسیار آسان و باورنکردنی است.مواد مورد نیاز این ترکیب را می‌توان در هر خانه‌ای به سهولت یافت. دکتر اندرسون می‌گوید که اساس تحقیقات وی سنتِ غذایی مناطق شرقی هند در دوران باستان است. او در ادامه می‌گوید که این ترکیب هندی بیش از دو هزار سال سابقه دارد و توسط گروه‌های پزشکی غربی نیز در آزمایشگاه به تایید رسیده است.آداب غذا خوردن هندی‌ها بیشتر با ادویه تند شناخته شده است. این ترکیب نیز از این قاعده مستثنی نیست. دکتر اندرسون در مورد این ترکیب جادویی می‌گوید: «اگر این ترکیب روزانه مصرف شود، آن شخص به طور قطع به سرطان مبتلا نخواهد شد و این ترکیب معجزه آسا زردچوبه و فلفل سیاه است.البته زردچوبه خواص دیگری دارد مانند خواص زردچوبه برای پوست صورت

برای دیدن مطلب اصلی اینجا کلیک نمایید.

 

  • زیور زارعی